Utvecklar effektiv kommunikation för ledare och medarbetare

Om CWL

Affärsidé och vision

Visionen är att alla individer ska ges möjlighet att utvecklas. Mission är att gör detta möjligt genom att stötta individer, ledare, grupper och organisationer att sätta mål, förverkliga idéer och nå konkreta resultat som ger affärsnytta.

CWL Coaching & Consult gör det möjligt för våra kunder att ta ansvar för sin egen utveckling. Vi vill vara ett bollplank, en coach och en inspiratör för dem som vill utvecklas och vi säkerställer att de når resultaten de vill åstadkomma både i arbetslivet och livet i stort.

En drivande kraft

Bakom CWL Coaching & Consult står jag, Catrine W Lindholm. Med 30 års erfarenhet av entreprenörskap, varumärkeshantering, kommunikation och processledning av grupper samt som Professional Certified Coach, PCC genom ICF är jag redo att hjälpa dig och din organisation att nå nästa nivå. Som Legitimerad Naprapat ser jag alltid individen som en helhet och har stor erfarenhet av att förebygga och hantera ett stressat beteende. Mina ledord är ansvar, nytänkande, affärsnytta och mätbara resultat.

Samarbetspartners

Jag samarbetar med ett nätverk av kompletterande konsulter så som rekryteringsföretag, kommunikationskonsulter och marknadskonsulter. Jag ingår även i ett nätverk av internationellt certifierade coacher.

Jag håller även fortlöpande utbildningar för Företagsuniversitetet och Sveriges Kommunikatörer.

Medlem i ICF (Internationella Coach Federation) och i Företagarna.

 • CWL Coaching & Consult catrine@cwlcoaching.se
  070 688 52 87
  Skeppsbron 32
  111 30 Stockholm
 • På gång:
  Styrelseledamot i Svenska Facilitatornätverket. Mindfulnessträning för enhet på Länsförsäkringar, Fondliv. Executive coaching för ledare i näringslivet och myndigheter. MinfdfulnessBaserad StressReduktion-"Practicum"(steg 2 i den professionella utbildningen i MBSR, original programmet) lärare Camilla Sköld, Center for Mindfulness. Handledning av grupper i olika branscher. Transformational Presence Leadership men Alan Saele, Boston. Inbjuden av Handelskammarens Nätverk Ledarskapsutveckling att tala om Coaching.
  • LinkedIn