Utvecklar effektiv kommunikation för ledare och medarbetare

Referenser

Här kan du ta del av vad andra kunder tycker om utförda uppdrag:

“Tack Catrine för en mycket bra workshop i Mindfulness. Jag har varit på mindfulnessgenomgångar tidigare men ingen av din klass! Nu förstår jag betydligt mer och ser kopplingen till andra meditationsformer bättre. Men än finns det förstås mycket att upptäcka inom Mindfulness.” Christer Månsson, Aula Utveckling AB.

“Kan varmt rekommendera Catrine som coach för att komma igång med Mindfulness på arbetsplatsen. Catrine gav oss redskapen och modet att både som grupp och som individer öka vårt fokus, vår prestationsförmåga och vår motståndskraft genom att göra mindfulness till en del av vår vardag. Tack för att du hjälpte oss starta denna resa Catrine!”
Erika Finnman, Chef Utveckling Digital Kundrelation, Länsförsäkringar Fondliv.

“Tack Catrine för en imponerande och trevlig föreläsning om Coaching”.
Catharina Roos,  Nätverksledare i Affärsnätverket HR och Chefsutveckling på Stockholms Handelskammare.

”Vi på Mind Retail har anlitat Catrine för regelbundna utvecklingsdagar sedan 2016. Effektiva och regelbundna möten har bidragit till en samsyn och att vår organisation går åt samma håll. Vår självinsikt och förståelse för varandras olikheter har ökat tilliten till varandra. Genom att vi också jobbar med kunskapsintegrering och feedback har det förenklat och effektiviserat vårt arbete både internt på Mind och vårt uppdrag externt med våra kunder. Vi ser att insatserna utvecklar våra resultat i positiv riktning. Vårt samarbete med Catrine fortsätter. Jag rekommenderar Catrine till alla som vill utvecklas både som grupp och som individ!”
Caroline Strömblad, VD, Mind Retail.

“Stort tack Catrine för att du lett mig på rätt spår i tanke och handling, vilket gör att jag nu känner arbetsglädje och kraft på ett sätt som det var länge sedan jag gjorde. Det har verkligen varit en resa som hjälpt att vända spiralen från nedåtgående till uppåtgående”.
Helena Elfwing, Marknadsansvarig, Riksbyggen.

“Med ett målmedvetet,engagerat och på ett mycket professionellt sätt har Catrine coachat mig i min förändringsprocess. Med Catrines entusiasmerande och trygga sätt har jag gått från vara möten med lätta steg, full av energi och tro på mig själv, vilket har varit min drivkraft i min förändring. Jag är mer än nöjd och rekommenderar verkligen Catrine till alla som står inför en förändringsprocess!”
Jessica Tell, Projektledare marknadsföring, SBU.

Vår ledningsgrupp har anlitat Catrine W Lindholm vid tre tillfällen under planeringsdagar 2014-2015. Catrine har guidat oss genom workshops i Effektiv kommunikation, Extended DISC analyser och ett flertal nyttiga tankeväckande övningar. Superbra jobbat Catrine. Du är bara bäst! Vi rekommenderar dig varmt!
Sissi Evans, Knowledges Manager på Deloitte Sweden.

”När jag är stressad fastnar jag i gamla tankebanor som inte för mig framåt. Jag har fått hjälp med att förändra mina tankar, hittat nya arbetsrutiner och fått syn på det jag faktiskt redan gör bra! Programmet Hantera och Förebygga Stress har dessutom stärkt min självkänsla och jag kan lättare känna igen mina stress signaler”. Lotta Orefall, Bostadsförvaltare.

“Vill tacka för ett bra möte igår, alla var väldigt nöjda och inspirerade efter workshopen “Effektiv ledningsgruppsutveckling“. Så nu måste vi börja leverera i ledningsgruppen. Stort tack!”
Lena-Liisa Tengblad, VD Grafiska Företagen, Svenskt Näringsliv.

“Jag både fick med mig bra verktyg, förhållningssätt, konkreta råd och tips för situationer i mitt ledarskap
“Fick hjälp med att styra mina tankar i den riktning jag själv mår bra av och som gagnar verksamheten bäst“.
“Att få coaching minst 2ggr/år skulle alla må bra av”
“På ett lysande sätt har Catrine Coachat mig“.
Tina Hilldning, Ekonomichef.

”Jag har anlitat CWL Coaching & Consult AB sedan 2008. Främst för individuella Coachprogram för chefer och medarbetare. Catrine W Lindholm har varit till stor nytta för både organisation och personalJag kan varmt rekommendera Catrine”
Karin Goddard, Hr Chef, HR-Enheten, Riksbyggen

”Vår ledningsgrupp har genomgått Extended DISC profiler och workshop i ”Effektiv kommunikation”. Det har givit oss nya perspektiv på vikten av kommunikation och också tydliggjort hur vi kommunicerar med varandra och med våra medarbetare. Det har varit till stor nytta för oss i ledningsgruppen”.
Mariana Sandell, Utvecklingschef, Täby Kommun, Kommunfastigheter

”Jag har haft förmånen att samarbeta med Catrine vid flertalet tillfällen, framförallt i samband med personlig utveckling till chefer och medarbetare i min organisation. Catrine har ett professionellt och lösningsorienterat förhållningssätt och hon har varit otroligt uppskattad av deltagarna i dessa program. Jag kan därför varmt rekommendera Catrine!”
Petra Schneider, Nordic HR Director, Allianceplus AB

”Catrine sprider en enorm energi och värme omkring sig. Det hon säger är tydligt, enkelt och förståeligt
Sonja Johansson arrangör av workshops, Grant Thornton

”Jag visste inte vad jag skulle förvänta mig av coaching men blev förvånad över allt det gav. Coachprogrammet överträffade vida mina förväntningar. Jag rekommenderar Catrine till andra som vill ha en coach”.
Leif, Gruppchef fastighetsbolag

”Jag har anlitat Catrine som coach i mitt arbete under flera år. Hon bidrar till att jag fokuserar framåt, det skapar snabbare resultat och dessutom mår jag bra under vägen. Jag kan varmt rekommendera Catrine”.
Sophie Hammarsten, Produktionsledare at Arbetsförmedlingen

”Jag har haft stor nytta av mitt coachprogram med Catrine, det måste upplevas!”
Kristina Vällfors, Processutvecklare Ekonomienheten, Riksbyggen

“Catrine har ett helomfattande synsätt och lägger fram sina synpunkter väldigt pedagogiskt. Genom coachingen utvecklades jag väldigt mycket på såväl personligt plan som i min yrkesroll. Kan varmt rekommendera Catrine”
Peter, HR-konsult offentlig sektor

”Catrine har stöttat mig i processen att förstå min egen potential och se nya möjligheter. Arbetsmässigt vågar jag nu växla spår och satsa på en helt ny inriktning. Catrine är rak och målmedveten med en tydlig ambition att bidra till förändring och förbättring. Hon har goda kunskaper i metoder och verktyg. Under Catrines professionella ledning vill och vågar man följa med på ”resan mot nya mål”
Karin Hellblom, Project Management

”Jag har fått hjälp att tänka nytt både arbetsmässigt och privat. Jag har blivit bättre på att prioritera ”rätt saker”, på att delegera och har lättare att säga nej. Det har utvecklat mig i min ledarroll”.
Agnetha, Gruppchef Personaladministration

”Efter deltagit vid utbildning Communication Coaching program hos Sveriges kommunikatörer vill jag rekommendera Catrine W Lindholm för hennes engagemang och kunskap inom coachning. Med sin stora kompetens har hon gett mig värdefull erfarenhet men även nya verktyg för att nå lönsamma resultat för mitt företag både som ledare och medarbetare”.
Sara Hoff, Kommunikationsdirektör at HKScan Sweden

”Catrine har fått mig att inse vikten av att använda coachning som arbetsverktyg. Detta har gjort att jag vet vad mina medarbetare förväntar sig av mig samt att jag frigör tid till annat. Catrin är en mycket varm och inspirerande person”.
Stina Lantz, Corporate Communication Officer at Kommuninvest i Sverige AB

Jag har gått Sveriges Kommunikatörers utbildning Communication Coaching Program där Catrine var en av två kursledare. Catrine är mycket kunnig och pedagogisk och delar generöst med sig av erfarenheter och kunskaper på ett personligt och professionellt sätt. Det är en av de absolut mest givande utbildningar jag gått, både vad gäller verktyg till mitt jobb och för min personliga utveckling.”
Maria, Kommunikatör

 • CWL Coaching & Consult catrine@cwlcoaching.se
  070 688 52 87
  Skeppsbron 32
  111 30 Stockholm
 • På gång:
  Styrelseledamot i Svenska Facilitatornätverket. Mindfulnessträning för enhet på Länsförsäkringar, Fondliv. Executive coaching för ledare i näringslivet och myndigheter. MinfdfulnessBaserad StressReduktion-"Practicum"(steg 2 i den professionella utbildningen i MBSR, original programmet) lärare Camilla Sköld, Center for Mindfulness. Handledning av grupper i olika branscher. Transformational Presence Leadership men Alan Saele, Boston. Inbjuden av Handelskammarens Nätverk Ledarskapsutveckling att tala om Coaching.
  • LinkedIn