Utvecklar effektiv kommunikation för ledare och medarbetare

DSC_0191_cut_foto wilda nilsson

Varje person och organisation har sina individuella utmaningar. Därför skräddarsyr vi alltid våra erbjudanden baserat på kundens behov. På så sätt kan vi alltid säkerställa att just du når dina mål. Vi arbetar med såväl enskilda chefer som grupper och med större organisationsförändringar. Här kan du läsa mer om olika tjänster vi erbjuder.

Skräddarsytt
Är du nyfiken på eller intresserad av ett skräddarsytt seminarium, workshop eller föreläsning är du välkommen att höra av dig. Ring 070 688 52 87 eller maila catrine@cwlcoaching.se.

 • CWL Coaching & Consult catrine@cwlcoaching.se
  070 688 52 87
  Skeppsbron 32
  111 30 Stockholm
 • På gång:
  Styrelseledamot i Svenska Facilitatornätverket. Mindfulnessträning för enhet på Länsförsäkringar, Fondliv. Executive coaching för ledare i näringslivet och myndigheter. MinfdfulnessBaserad StressReduktion-"Practicum"(steg 2 i den professionella utbildningen i MBSR, original programmet) lärare Camilla Sköld, Center for Mindfulness. Handledning av grupper i olika branscher. Transformational Presence Leadership men Alan Saele, Boston. Inbjuden av Handelskammarens Nätverk Ledarskapsutveckling att tala om Coaching.
  • LinkedIn